De tarieven voor Heilige helende sexualiteit

Eén week €1895
ITwee weken €2995
Extra week (indien mogelijk) €1395
Follow-up (een week) €1495
Intake (Skype; max. ±2½ uur €  200
Voorafgaande Skypesessies €    50 /uur
Aanwezigheid partner €  795 /week

Practical
Inbegrepen in deze prijzen zijn de transfers van en naar de luchthaven, accommodatie, eten en drinken. Niet inbegrepen is de vlucht.
In alle gevallen is de invulling van de eerste en de laatste dag afhankelijk van het tijdstip van aankomst en vertrek.
Bij de reservering dien je een kwart van het verschuldigde bedrag over te maken, zie contact). De Skype-sessies moeten vooraf worden betaald, maar zullen worden afgetrokken van het totale bedrag, indien je uiteindelijk beslist om een 15-dagen-intensief te doen, en de helft, indien je beslist om een 8-dagen-intensief te doen.
Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering meer dan vier weken voor de intensive wordt een kwart van de aanbetaling als administratieve last in mindering gebracht. Bij annulering tussen twee en vier weken voor de intensive krijg je een kwart van de aanbetaling terug. Bij annulering binnen twee weken voor de intensive wordt de gehele aanbetaling in rekening gebracht.
Deze annuleringskosten gelden ook in geval van overmacht, maar in het laatste geval krijg je 50% korting op de nieuwe reservering.
Persoonlijke en spirituele groei zijn voor mij belangrijker dan geld. Ik wil minder vermogende mensen niet uitsluiten. Daarom, indien mijn tarieven onoverkomelijke problemen veroorzaken, laat het me weten. Misschien kunnen we iets regelen.